Hadsund Put & Take

Hadsund put & take

Hadsund Put & Take er en naturfyldt fiskepark med mere end 10.000m2 fiskevand og ydermere 10.000m2 omkringliggende skov/natur. Søen er beliggende i flotte omgivelser med kort afstand til både Hadsund og Visborg. Der udsættes regelmæssigt fisk i størrelsen 1kg – 10kg. direkte fra vores leverandør i Lundby. Udsætningerne er oftest en blanding af regnbueørreder, guldørreder, bækørreder, kildeørreder og tigerørreder. 

Historien

Hadsund Put & Take har tidligere været anvendt til udvinding af ler, som har været en fast bestanddel i produktionen af teglsten på den gamle teglværks-fabrik ved siden af søen. I dag er historien dog en anden og søen drives som rendyrket Put & Take fiskepark. De naturrige omgivelser danner rammer for små oaser og fiskepladser rundt om hele søen, hvilket giver en idyllisk og  hyggelig stemning. 

Faciliteter

Hadsund Put & Take er udstyret med toilet, opholdsskur, renseplads, vandpumpe, borde/bænke, skraldespande og griller. Herudover byder fiskeparken på et handicapvenligt område for gangbesværede og kørestolsbrugere, hvor de besøgende har mulighed for at køre bilen helt ned til fiskepladsen (efter aftale).
Fiskeparken er åbent for natfiskeri og overnattende gæster (efter aftale).